Trousse à soufflets en coton BIO "Ours blanc"

Trousse à soufflets en coton BIO "Ours blanc"

État : Neuf

Coq en Pâte éditions

CP235

Handig als pennenzak of toiletzak, dit leuke etui met illustratie van een ijsbeer op vertoeft het liefst in de badkamer of een boekentas en is altijd stijlvol!Dit multi-functioneel tasje uit bio-katoen is een echte eye-catcher!

15,00 €

Produit indisponible

Ajouter à ma liste

Beestig etui met grafische print en stoere Kariboe op, uit de pooldieren-collectie van Coq en Pâte. Handig als pennenzak of toilettas, je sluit dit multifunctionele tasje makkelijk met een rits en er zit een ophanglusje aan.Afmetingen: 13 x 22 x 6 cmMateriaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.Wassen: binnenstebuiten op 30°CZoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 


Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.042
Coq en Pâte - Coq en Pâte est une jeune maison d’édition d’accessoires de mode pour enfants, qui place l’éthique au cœur de tout processus de création.Parce que produire et consommer n’est pas détruire, Coq en Pâte entend démontrer et partager la conviction qu’il est possible de créer, fabriquer et commercialiser en respectant l’homme et son environnement. Les univers de by Virgo (Virginie Aracil), urbain et espiègle ou de Tinou Le Joly Sénoville, tout en douceur et en sagesse, vous séduiront comme ils nous ont touchés, en plein cœur. Cartables, trousses, valises, besaces, cabas… autant de pièces qui peuvent, aujourd’hui, être jolies et responsables.