tatouages Oiseaux

État : Neuf

Moulin Roty

MRO017

Mini cadeaux pour un max de fun ! (627)

De Broc'n Rolls zijn de nieuwste creatie van Moulin Roty ! Een knotsgekke band van muzikanten die heel erg rock 'n roll zijn. En bij zo'n band horen natuurlijk ook tijdelijke tattoos !Een vogel met een hoed, een hippe kever en drie roze paradijsvogels, geïllustreerd door Julie Daleyden. Verwijder het bovenste vel, druk de tatoeage op de huid, houd een natte doek tegen de achterkant van de tatoeage, wacht 30 seconden en trek de papieren achterkant eraf: et voilà! Ready to rock !

2,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 642770

Personnagenew
CollectionLes Broc'N Rolls
TypeTatouages éphémères
Âgeà partir de 3 ans

Maak kennis met de Broc'N-rolls. Ze lijken zo weggelopen uit een heuse roadmovie. Het zijn muzikanten met show van de bovenste plank. Deze vijf exotische dieren zijn vrolijk, gek en eigenzinnig - letterlijk en figuurlijk !Afmetingen: 14 x 11 cm.Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen met Julie Daleyden! Na haar studies grafisch ontwerp aan het Saint-Luc Instituut, werkt Julie Daleyden als freelancer aan textielmotieven voor verschillende kleding- en decoratiemerken. Ze klopte een eerste keer aan bij Moulin Roty  met een persoonlijke creatie van stoffen maskers. Sindsdien scherpt ze haar smaak en nieuwsgierigheid naar kleuren, materialen en technieken aan met leuke en kleurrijke karakters te creëren voor Moulin Roty.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.01
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection Mini cadeaux pour un max de fun !
Inspirations et stories