tatouages Chat

État : Neuf

Moulin Roty

MRO025

les Parisiennes de Moulin Roty (15)

Perfect geschenkje voor een chic verjaardagsmeisje! De plaktattoos van Moulin Roty's Les Parisiennes-collectie zijn stuk voor stuk pareltjes maar deze spring er dan toch nog eens bovenuit. De katje met haar prachtige stik. Zo mooi, zo lief en toch reuze leuk!Oogjes zullen blinken van trots dus niet twijfelen.

2,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 642554

PersonnageChat
CollectionLes Parisiennes
TypeTatouages éphémères
Âgeà partir de 3 ans

Prachtige plaktattoos Kat - uit de Les Parisiennes - met vintage touch voor jouw mini fashionistas van Moulin Roty. Ideaal om je outfit compleet te maken of net een stapje verder te gaan als je een feestje in het vooruitzicht hebt.De tattoos zijn super makkelijk aan te brengen: knip je favoriete design uit, trek de beschermfolie eraf, plaats het design op de huid en maak het nat met een vochtige doek of spons. Als je voldoende hebt gedrukt rustig het papiertje eraf trekken en klaar is kees. Wat een plaatje!Afmetingen: 14 x 8 cmLeeftijd: voor kleine fashionistas vanaf 3 jaarVoor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.01
  • Par Brigitte W.
  •  le 08/12/2020
Super mignon
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection les Parisiennes de Moulin Roty
Inspirations et stories