Tapis

État : Neuf

Bloomingville

BLV088

Heerlijk zacht aan de voeten en leuk om echt op te hinkelen! Op dit langwerpig, flexibel vloerkleed staat een hinkelbaan van 1 tot 10 en leuke sterren. Dit Bloomingville tapijt geeft de kinderkamer een gezellige look én is leuk om op te spelen.

57,00 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 32705991

TypeTapis
CouleurGris
Thème BloomingvilleWorld of Imagination

Langwerpig tapijt uit 100% geweven katoen van Bloomingville. Op het tapijt in taupe kleur staat een hinkelpad geprint en kleine sterretjes.Afmetingen:   ... cmMateriaal: geweven tapijt van 100% katoenBloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
17010102
Bloomingville est synonyme de design scandinave, de vintage revisité et de produits faits main. Depuis sa création, Bloomingville arbore le slogan Ever changing homes . La marque danoise propose des accessoires déco tendance, conçus par les créateurs de la marque avec soin et précision. Le style unique de Bloomingville est un mélange de produits bruts dotés d’une touche scandinave et la reproduction de pièces vintage, inspirées par les brocantes françaises. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.