souris à habiller

État : Neuf

Moulin Roty

MRO045

Il était une fois - Moulin Roty (24)

Wat een plaatje, voor kleine kindjes met stijl.Een leuk geschenkje om je kleintje uit te dagen én een plezier te doen: een muis om aan te kleden. Je kleed haar aan, zorgt voor de finishing touch met de leuke mini stickers en daarna spelen, fantaseren en bewonderen maar.

4,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 711374

CollectionIl était une fois
TypeJeux en papier
Âgeà partir de 3 ans

Aankleedpopje Muis uit de de 'Il était une fois'-collectie van Moulin Roty, met 3 voorgesneden outfits uit karton (gekostumeerd, opgekleed en een comfy outfit voor een dagje thuis) een blaadje met stickers en een sokkel om het muisje op te presenteren. Allemaal uit karton. Een geweldig mooi geschenk, met deze set haal je de creativiteit in elk kind naar boven. Je hebt ook een konijn en fee aankleedpopje.Afmetingen: 8,5 x 18,5 cm Materiaal: karton Leeftijd: vanaf 3 jaarVoor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection Il était une fois - Moulin Roty
Inspirations et stories