set de 6 masques en carton filles

set de 6 masques en carton filles

État : Neuf

Moulin Roty

MRO020

Heerlijk verkleden of een feestje met vriendjes? Deze set van 6 kleurrijke kartonnen dierenmaskers met holografisch effect zullen je beestig vermaken. Perfect om een middag met vrienden of een verjaardag te animeren !

9,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 642776

Maak kennis met de Broc'N-rolls. Ze lijken zo weggelopen uit een heuse roadmovie. Het zijn muzikanten met show van de bovenste plank. Deze vijf exotische dieren zijn vrolijk, gek en eigenzinnig - letterlijk en figuurlijk !Afmetingen: 22 x 16,5 cm. Materiaal: karton. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen met Julie Daleyden! Na haar studies grafisch ontwerp aan het Saint-Luc Instituut, werkt Julie Daleyden als freelancer aan textielmotieven voor verschillende kleding- en decoratiemerken. Ze klopte een eerste keer aan bij Moulin Roty  met een persoonlijke creatie van stoffen maskers. Sindsdien scherpt ze haar smaak en nieuwsgierigheid naar kleuren, materialen en technieken aan met leuke en kleurrijke karakters te creëren voor Moulin Roty.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.07
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.