Sac cabas en coton BIO "girafe"

Sac cabas en coton BIO "girafe"

État : Neuf

Coq en Pâte éditions

CP073

Om mee te nemen naar de zwemles, de bibliotheek of om boodschappen te doen, deze katoenen Coq en Pâte boodschappentas is een echte bondgenoot in de stadsjungle.Hij kan gedragen worden over de schouder of gewoon in de hand, net zoals je wilt, en heeft een grafisch giraf print aan de voor- en achterkant.

15,00 €

Produit indisponible

Ajouter à ma liste

CollectionSavane
Typenew
CouleurRouge
AnimauxGirafe

Rode boodschappen tas uit biologisch katoen, met illustratie van een statige giraf. Ideaal om overal mee naartoe te nemen.Afmetingen: 27 x 43 x 10 cmMateriaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.Wassen: binnenstebuiten op 30°CZoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.178
Coq en Pâte - Coq en Pâte est une jeune maison d’édition d’accessoires de mode pour enfants, qui place l’éthique au cœur de tout processus de création.Parce que produire et consommer n’est pas détruire, Coq en Pâte entend démontrer et partager la conviction qu’il est possible de créer, fabriquer et commercialiser en respectant l’homme et son environnement. Les univers de by Virgo (Virginie Aracil), urbain et espiègle ou de Tinou Le Joly Sénoville, tout en douceur et en sagesse, vous séduiront comme ils nous ont touchés, en plein cœur. Cartables, trousses, valises, besaces, cabas… autant de pièces qui peuvent, aujourd’hui, être jolies et responsables.