Rallye Mémo

État : Neuf

Haba

Jeux de société de HABA (136)

Iedereen wil de beker van de DaCart rally bemachtigen. Het parcours is onoverzichtelijk en verandert elke seconde. Het komt erop aan de beste weg te onthouden en vooral niet een doodlopende straat in te rijden! Wie loodst zijn supersnelle racewagen het snelst naar de finish? En mag de beker in de lucht steken?

6,50 €

Ajouter à ma liste

Collectionnew
Typenew
Âgeà partir de 5 ans

Memoryspel DaCart Rally van Haba is leuk om samen met je kindjes te spelen en ze kunnen het ook alleen spelen. Er zitten met 4 raceauto’s van hout bij. Dit spel is een echte klassieker in een leuk race-jasje en een leuk cadeau voor elke gelegenheid Inhoud van de speldoos: 1 spelbord piratenbaai, 1 spelfiguur spookkapitein Witbaard, 30 zeekaartjes, 1 geluksmunt, 4 aflegkaarten schatkist, 1 dobbelsteen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Aantal spelers: 2-3 personen Spelduur: 10 minuten. Materiaal: magneetfolie en metaal Geschikt voor spelers van 5-99 jaar. Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
10.43.910.40.17
Haba est un fabricant allemand de beaux jouets de qualité depuis près de 80 ans, il permet à votre chérubin d'explorer et de découvrir le monde de manière ludique et sûre. Ils proposent une très large gamme de jouets pour bébés et enfants en bas âge, tels que des balles en bois, des poupées en chiffon, des maisons de poupées de la collection célèbre "My Little Friends", des casse-tête, des jeux de société pour tout âge, des puzzles, mais également des accessoires en bois pour chambre d'enfants, notamment de magnifiques veilleuses, des tentes de jeu et des meubles. Avec les jouets Haba, vous contribuez à l'éveil de votre enfant. Leurs articles au design haut de gamme au niveau des formes et des couleurs stimulent les perceptions sensorielles et font vivre des expériences adaptées à l'âge de l'enfant. Avec Haba, votre enfant apprend à prendre conscience de son environnement tout en jouant.
Collection Jeux de société de HABA
Inspirations et stories