pyramide 6 cubes - baby forest

État : Neuf

Janod

JS308

Houten stapelblokken zijn een echte klassieker onder het baby speelgoed. Janod brengt ze nu in een prachtig 'baby forest' - jasje met retro plaatjes in warme kleuren.

21,00 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : J08016

CompositionsBois
TypeBlocs
Âgeà partir de 1 an

In het Baby Forest van Janod wonen vosjes, schildpadden, een familie eendjes, een rups en superschattige hertjes. De dieren laten zich op hun mooist bewonderen in de kleurrijke collectie van Janod.Dit bouwspel bestaat uit 6 houten stapelblokken om je kind aan te moedigen zijn coördinatie en observatievermogen te ontwikkelen. Elke kant van de kubus is voorzien van een afbeelding van een ander thema: dieren, cijfers, vormen; voorwerpen, ... Elke kubus bezit een open kant met een herkenbare vorm (hart, ster, driehoek, ...) die het dier van de ingebrachte kubus weergeeft.Geschikt voor kinderen van 12 tot 36 maanden. Afmetingen grote kubus: 12 x 12 x 12 cm.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.130.320.240.79
Janod - Janod une marque française spécialiste du jouets en bois depuis 1970. Associé à de talentueux créateurs, avec passion et dans un esprit contemporain, Janod présente une collection conjuguant recherche artistique, design, qualité et tradition du jouets en bois.