Puzzle speedy fish

État : Neuf

Janod

JS368

Je kleine viskampioen zal ervan genieten om de kleurrijke visjes te vangen met de magische vislijn en ze terug op hun plaats te steken in het bord.Dit fijn spelletje is leuk om samen of alleen te spelen en ook ideaal om de fijne motoriek te stimuleren en de fantasie te prikkelen.

11,95 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : J07088

CompositionsBois
TypePuzzles
Âgeà partir de 18 mois

Houten puzzel en visspel Speedy Fish van Janod met 6 visjes en magnetische vislijn. Elke vis heeft een magneetje in zich. Kan jij ze allemaal vangen?Leeftijd: van 18 maanden tot 3 jaarMateriaal: hout - magnetenAfmetingen: 27,5 x 1,8 x 23,5 cmNon-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.  

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.010.230.270.31
Janod - Janod une marque française spécialiste du jouets en bois depuis 1970. Associé à de talentueux créateurs, avec passion et dans un esprit contemporain, Janod présente une collection conjuguant recherche artistique, design, qualité et tradition du jouets en bois.