Poupée vautour Gus

Poupée vautour Gus

État : Neuf

Moulin Roty

MRO007

De prijs van de coolste knuffel gaat wat ons betreft deze week zeker naar Gus de Gier! Zijn gekke snoet, fluffy veren en lange poten zorgen ervoor dat kindjes helemaal weg zijn van dit zacht vriendje. Ook leuk om cadeau te doen als je op zoek bent naar een mooi en zacht geschenk.

39,90 €

Attention : dernières pièces disponibles !

Ajouter à ma liste

Gus de Gier, een zalige knuffel van Moulin Roty met lange benen, een roze bek, fluffy vleugels en glinsterende dots onder zijn vleugels, lekker eigenwijs en afgewerkt met ook voor detail.Afmetingen: ongeveer 44 x 18 cmMateriaal: 100% polyesterLeeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 10 maandenWasadvies: mag gewassen worden op 30°CMoulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.


Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.130.480.230.15
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.

Référence produit :642711