Poupée koala Gabin

État : Neuf

Moulin Roty

MRO006

Hij zit vrolijk op zijn poep en hij heeft schoenen aan :-) Gabin is een vrolijke koala en streelzachte knuffel voor jouw kleintje om mee te knuffelen, te spelen en rond te lopen. Mag hij jouw vriendje worden?

39,90 €

Attention : dernières pièces disponibles !

Ajouter à ma liste

Référence produit : 642710

CollectionLes Roty Moulin Bazar
TypePeluches/doudous
Âgeà partir de 10 mois

Koala Knuffel Gabin van Moulin Roty is heerlijk zacht, draagt een leuk sjaaltje met sterren op en heeft fluffy haar dat uit zijn oortjes komt.Afmetingen: ongeveer 30 x 30 cmMateriaal: 100% polyesterLeeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 10 maandenWasadvies: mag gewassen worden op 30°CMoulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.120.30.30.15
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.