pouf - rose

pouf - rose

État : Neuf

Cam Cam Copenhagen

CAM021

Stijlvolle zachte poef, gemaakt uit de prachtige quilt stof van Cam Cam Copenhagen.Een ideaal en multifunctioneel meubeltje voor in de kinderkamer, ook leuk voor in de woonkamer om aan de salontafel te zitten.

119,00 €

Attention : dernières pièces disponibles !

Ajouter à ma liste

Référence produit : 601.16

TypePoufs
CouleurRose

De Cam Cam poef maakt elke kinderkamer meteen leuker. Hij is vuiltafstotend en perfect om op te zitten, een boekje te lezen of met je speelgoed op te spelen. Ook leuk buiten de kinderkamer dankzij het tijdloze Scandinavische design.Afmetingen: 27 x 44 cmMateriaal: buitenkant: 100% organisch katoen. Vulling: coldpressed foam - draagt het OCS-label.Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.450.230.451.04
Cam Cam est une marque danoise créée en 2012 par l'architecte Sara Giese Camre alors qu'elle était en congé maternité. Cam Cam propose des produits poétiques et intemporels pour créer un univers harmonieux, doux et apaisant pour les enfants. Elle conçoit des produits de qualité en combinant tradition et design contemporain. Cam Cam respecte aussi bien les enfants que l'environnement. Sa ligne textile est conçue en coton bio certifié GOTS dans des usines qui garantissent de bonnes conditions de travail et un salaire décent aux travailleurs, ainsi qui appliquent une politique de tolérance zéro concernant le travail des enfants.