porteur auto tamponneuse vert

État : Neuf

Moulin Roty

MRO015

Tuut tuut, wie komt er daar door de kamer gereden met zijn groene botsauto? De vlaggenstok met bijpassend vlagje maakt het geheel helemaal compleet. Een perfect cadeautje voor de eerste verjaardag van kleine schatjes.

159,00 €

Produit indisponible

Ajouter à ma liste

Référence produit : 720112

Typenew
Âgeà partir de 1 an

Groene loopfiets/botsauto van Moulin Roty, ideaal formaat en makkelijk wendbaar, op wieltjes. Ook verkrijgbaar in het geel.Afmetingen: 45 x 23 x 21 cmMateriaal: hout, mousse en kunstleerLeeftijd: vanaf 12 maanden - niet geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar - maximum gewicht 25kgMoulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.250.470.032.94
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.