porteur auto tamponneuse jaune

porteur auto tamponneuse jaune

État : Neuf

Moulin Roty

MRO014

Deze gele botsauto is echt onweerstaanbaar. Door zijn klein formaat passen zelfs de kleinste chauffeurs er makkelijk op en hij rijdt soepel dus gaat sturen ook makkelijk. Dit unisex model kan zowel voor jongens als voor meisjes en de gele vlag maakt het geheel compleet, rijden maar!

159,00 €

Produit indisponible

Ajouter à ma liste

Gele loopfiet/botsauto van Moulin Roty, ideaal formaat en makkelijk wendbaar, op wieltjes. Ook verkrijgbaar in het groen.Afmetingen: 45 x 23 x 21 cmMateriaal: hout, mousse en kunstleerLeeftijd: vanaf 12 maanden - niet geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar - maximum gewicht 25kgMoulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.


Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.250.470.32.92
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.

Référence produit :720111