Pom, ours blanc musical

État : Neuf

Moulin Roty

MRO033

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Maak een muzikale reis met deze muziekknuffel uit de collectie « Le voyage d'Olga » ! Pom is een mooie ijsbeer met een dikke, zachte, witte vacht die een zoete melodie speelt als je aan de okergele koord trekt. Pom is de trouwe metgezel van de reisgans Olga en heeft net als zij veren op zijn hoofd.Materialen: katoen, polyester, elastaan, linnen. Wassen op 30 graden, verwijder het muziekdoosje voor het wassen. Geen droogkast.Geschikt vanaf de geboorte.Hoogte: 30 cm

39,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 714041

CollectionLe Voyage d'Olga
TypePeluches/doudous
ÂgeDès la naissance

Er was eens: Mama Olga, een wilde gans die een lange reis maakte om de wereld te ontdekken met haar kleintjes, Bambou, Plumette en Flechette. Ze vertrokken over de grote vlakten naar verre landen, hoog in de lucht boven de oceanen en de bergen, op zoek naar anderen...De 'anderen' waren Chaussette de vos en Petite Chaussette de kleine vos. Vervolgens ontmoeten ze Josephine de vriendelijk, moederlijke, blauwe vinvis en twee kleine muizen, Pablo en Lisette. Elk van hen ontvangt de reizende familie hartelijk en deelt hun avonturen. . . Klim op Olga's rug en vlieg mee naar deze wonderlijke wereld...Deze collectie « Le voyage d'Olga » is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.23
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspirations et stories