Planche à découper bois

État : Neuf

Bloomingville

BLV075

Deze plank is ideaal om hapjes op aan te bieden of om je groentjes te snijden tijdens het koken. Dankzij het ronde handvat kan je de plank makkelijk vastnemen, met je meedragen of ophangen in de keuken.

31,00 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 40127675

Typenew
CouleurBrun

Langwerpige snijplank uit natuurlijk rubberhout. Een tijdloos design uit de keukencollectie van het trendy Bloomingville.Materiaal: rubberhout Afmetingen: 51 x 15,5 x 1,5 cmBloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
502150.72
Bloomingville est synonyme de design scandinave, de vintage revisité et de produits faits main. Depuis sa création, Bloomingville arbore le slogan Ever changing homes . La marque danoise propose des accessoires déco tendance, conçus par les créateurs de la marque avec soin et précision. Le style unique de Bloomingville est un mélange de produits bruts dotés d’une touche scandinave et la reproduction de pièces vintage, inspirées par les brocantes françaises. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.