Montgolfière - luca

État : Neuf

Cam Cam Copenhagen

CAM041

Vervolledig je collectie boxspeeltjes met dit prachtige hangspeeltje van Cam Cam Copenhagen.Luca de Luchtballon heeft van binnen een belletje en onderaan een strikje. Het is perfect speelgoed voor je kleintje om vast te pakken, tegen te slaan of mee te knuffelen. Dankzij het handige lusje met velcro kies je zelf waar je het ophangt en dankzij het stijlvolle ontwerp past het in elk interieur.

25,00 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 1014.P32

CollectionLuca
Typenew
CouleurBleu

Hangspeeltje Luca voor je kleintje in de vorm van een ballon met een belletje in. Prima speeltje van Cam Cam om je baby te entertainen en hun fijne motoriek en oog-handcoördinatie wat bij te schaven terwijl ze spelen en ontdekken.Afmetingen: ballon 12 cmMateriaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-labelEen filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.060.060.10.04
  • Par Elise G.
  •  le 07/08/2019
La montgolfière était déformée !
› Commentaire de Le Petit Zèbre le 06/08/2019

Bonjour Elise, je vous remercie pour votre avis et je vous contacte en privé à ce sujet. Bien cordialement, Nathalie

Cam Cam est une marque danoise créée en 2012 par l'architecte Sara Giese Camre alors qu'elle était en congé maternité. Cam Cam propose des produits poétiques et intemporels pour créer un univers harmonieux, doux et apaisant pour les enfants. Elle conçoit des produits de qualité en combinant tradition et design contemporain. Cam Cam respecte aussi bien les enfants que l'environnement. Sa ligne textile est conçue en coton bio certifié GOTS dans des usines qui garantissent de bonnes conditions de travail et un salaire décent aux travailleurs, ainsi qui appliquent une politique de tolérance zéro concernant le travail des enfants.