Mes premiers jeux - Au marché!

État : Neuf

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (23)

Op naar de markt! Iedereen heeft een eigen boodschappenlijstje met 4 dingen die moeten gekocht worden. Maar waar kan je broodjes kopen en welke marktkraam heeft er kaas? Hoeveel kosten de sokken en zijn er nog lekkere aardbeien? En wat kan je allemaal kopen met het grote bankbiljet?De dobbelsteen bepaalt telkens aan welke marktkraam gewinkeld mag worden. Wie het eerste zijn lijstje afwerkt is de supershopper en win het spel!

24,95 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 302783

Collectionnew
TypeJeux de société
Âgeà partir de 2 ans

Fijn leer- en dobbelsteenspel Boodschappen doen uit de eerste spellen collectie van Haba. Het spel oefent vergelijken en ordenen en is een eerste  kennismaking met geld via de 12 leuke muntstukken van hout en een liefdevol vormgegeven 3D-marktkraam. Daarnaast kunnen de kinderen ook vrij met het speelmateriaal spelen en daarbij verschillende rollenspellen rond boodschappen doen, uitproberen.Inhoud van de speldoos: 1 marktkraam (bestaande uit: bodem van de doos met inlegstuk, speelbord en decorplaat), 8 kleine muntstukken met kroon, 4 grote muntstukken met ster, 4 HABA-biljetten, 16 artikelplaatjes in 4 categorieën, 4 boodschappenlijsten, 1 dobbelsteen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Aantal spelers: 1-4.Spelduur: 10 minuten.Materiaal: hout en kartonGeschikt voor spelers van 2 - 99 jaar.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
22.86.822.60.83
Haba est un fabricant allemand de beaux jouets de qualité depuis près de 80 ans, il permet à votre chérubin d'explorer et de découvrir le monde de manière ludique et sûre. Ils proposent une très large gamme de jouets pour bébés et enfants en bas âge, tels que des balles en bois, des poupées en chiffon, des maisons de poupées de la collection célèbre "My Little Friends", des casse-tête, des jeux de société pour tout âge, des puzzles, mais également des accessoires en bois pour chambre d'enfants, notamment de magnifiques veilleuses, des tentes de jeu et des meubles. Avec les jouets Haba, vous contribuez à l'éveil de votre enfant. Leurs articles au design haut de gamme au niveau des formes et des couleurs stimulent les perceptions sensorielles et font vivre des expériences adaptées à l'âge de l'enfant. Avec Haba, votre enfant apprend à prendre conscience de son environnement tout en jouant.
Collection Mijn eerste spellen van HABA
Inspirations et stories