livre et loupe magique

État : Neuf

Moulin Roty

MRO013

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (7)

Help jij Nestor Pruneau en Miss Alice het mysterie van het hotel op te lossen? Neem dan het magisch vergrootglas en speur elke pagina van dit mysterieus toverboek af.Leuk boek/spel voor kleine speurneuzen vanaf 4 jaar.

15,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 711229

CollectionLes petites merveilles
TypePapeterie
Âgeà partir de 4 ans

Panique à l'hôtel is een mysterieus toverboek van 6 pagina's, een leuk spel van Moulin Roty met magisch vergrootglas erbij.Afmetingen doosje: 20,5 x 18,5 x 1 cmLeeftijd: vanaf 4 jaarMateriaal: stevig karton, kunststof en metalen ringenMoulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.020.220.20.29
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspirations et stories