les ombres du soir

État : Neuf

Moulin Roty

MRO012

les histoires du soir de Moulin Roty (22)

Leef je helemaal uit en ga op in je fantasie met deze 9 bangelijke schaduwfiguren die oplichten in het donker. Een super leuk en nostalgisch spel van het Franse speelgoedmerk Moulin Roty, soms hoeft het niet moeilijk of duur te zijn maar kan het ook super simpel.

19,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 711057

CollectionLes histoires du soir
Typenew
Âgeà partir de 3 ans

Griezel en bibber of kijk vol bewondering naar een verhaal vol gekke monsters en bangelijke figuren. Met het Moulin Roty schaduwspel heb je dubbele pret: eerst kan je schaduwen op de muur maken met de hulp van een lamp en daarna kan je in het donker nagenieten van de lichtgevende figuren.Afmetingen: verpakking: 24 x 16 cmMoulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.040.240.160.05
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection les histoires du soir de Moulin Roty
Inspirations et stories