Les noeuds marins

État : Neuf

Moulin Roty

MRO069

Le jardin de Moulin Roty (33)

Schip ahoi! Heb je een kleine zeeman in huis of zoek je een origineel cadeau'tje voor kindjes ... dan zijn deze zeemansknopen van Moulin Roty  echt i-d-e-a-a-l. Met de 2 leuke touwen maak je stap voor stap de coolste knopen.

9,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 712369

CollectionLe Jardin du Moulin
TypeJouets d'extérieur
Âgeà partir de 3 ans

Zeemansknopen uit de Le Jardin du Moulin-collectie van Moulin Roty, ideaal speelmateriaal voor kleine avonturiers of wannabe-zeemannen. In het mooie doosje uit stevig karton zitten 2koorden (in blauw en wit) om kinderen te leren zeemansknopen te maken. Er zitten ook mooi geillustreerde kaarten bij die stap voor stap de verschillende knopen uitleggen. Wat een mooi en origineel cadeau!Afmetingen doosje: 9 x 6 x 3,5 cmMateriaal: katoen en kartonLeeftijd: vanaf 3 jaarLe Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection Le jardin de Moulin Roty
Inspirations et stories