La légende du capitaine Barbe Blanche

La légende du capitaine Barbe Blanche

État : Neuf

Haba

Jeux de société de HABA (134)

Wie denkt dat spookschepen en de griezelige spookkapitein Witbaard gewoon huiveringwekkende zeemansbegrippen zijn, heeft het goed fout.Om de fabelachtige goudschat uit de gevaarlijke piratenbaai te redden, moet de bemanning piratenmachtig samenwerken. Met de juiste portie verstand en een beetje geluk, kunnen jullie ontsnappen aan spookkapitein Witbaard, alle spookschepen verjagen en jullie een weg uit de baai strijden.Klaar om het te proberen?

12,50 €

Ajouter à ma liste

Âgeà partir de 3 ans

Durven jullie het aan? Dit stoer spel Vlucht uit de piratenbaai van Haba heeft het allemaal! Hou je dobbelsteen maar in de aanslag en redt samen de fabelachtige piratenschat uit de gevaarlijke piratenbaai. Echt leuk coöperatief spel om samen te spelen met heel het gezin!Inhoud van de speldoos: 4 houten rallyauto’s, 24 straatplaatjes, 1 pitstraatplaatje, 4 start-/finishplaatjes, 4 jerrycanplaatjes. en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Aantal spelers: 2-4 personenSpelduur: 15 minuten.Materiaal: karton en houtGeschikt voor spelers van 5-99 jaar.Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
15.34.323.30.33
Haba est un fabricant allemand de beaux jouets de qualité depuis près de 80 ans, il permet à votre chérubin d'explorer et de découvrir le monde de manière ludique et sûre. Ils proposent une très large gamme de jouets pour bébés et enfants en bas âge, tels que des balles en bois, des poupées en chiffon, des maisons de poupées de la collection célèbre "My Little Friends", des casse-tête, des jeux de société pour tout âge, des puzzles, mais également des accessoires en bois pour chambre d'enfants, notamment de magnifiques veilleuses, des tentes de jeu et des meubles. Avec les jouets Haba, vous contribuez à l'éveil de votre enfant. Leurs articles au design haut de gamme au niveau des formes et des couleurs stimulent les perceptions sensorielles et font vivre des expériences adaptées à l'âge de l'enfant. Avec Haba, votre enfant apprend à prendre conscience de son environnement tout en jouant.
Collection Jeux de société de HABA
Inspirations et stories