l'alphabet magique

État : Neuf

Haba

Jeux de société de HABA (133)

De tovenaar Alphexi moet een heerlijke lettersoep koken. Geen probleem! Bij het serveren let de oppertovenaar er goed op dat de letters in de juiste volgorde in het bord drijven. Wie helpt tovenaar Alphexi om de letters te rangschikken en bovendien woorden uit de verschillend categorieën te vinden?

9,95 €

Attention : dernières pièces disponibles !

Ajouter à ma liste

Référence produit : 302889

Collectionnew
TypeJeux de cartes
Âgeà partir de 5 ans

ABC Tovenarij is een betoverend leerspel van het merk Haba, hiermee leert je kapoen het alfabet op een speelse manier kennen. Je kan het spel makkelijker maken door de moeilijkste letters (Q, Y, X, Z bijvoorbeeld) uit het spel te laten. Door de moeilijkheidsgraad aan te passen ben je zeker van urenlang spelplezier! Het is een educatief letterspel in pocketformaat voor het hele gezin! Inhoud van het spel: 1 tovenaar Alphexi, 1 dobbelsteen, 26 letterkaarten, 10 categoriekaarten, 1 ABC-reeks en 1 spelhandleiding in 5 talen (Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Duits) De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit. Materiaal: hout, karton en metaal. Afmetingen metalen doos: 14,5 x 10 x 3 cm Voor 1- 4 spelers Speelduur 10 minuten Leeftijd van 5 - 99 jaar Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.    

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
10.53.214.50.22
Haba est un fabricant allemand de beaux jouets de qualité depuis près de 80 ans, il permet à votre chérubin d'explorer et de découvrir le monde de manière ludique et sûre. Ils proposent une très large gamme de jouets pour bébés et enfants en bas âge, tels que des balles en bois, des poupées en chiffon, des maisons de poupées de la collection célèbre "My Little Friends", des casse-tête, des jeux de société pour tout âge, des puzzles, mais également des accessoires en bois pour chambre d'enfants, notamment de magnifiques veilleuses, des tentes de jeu et des meubles. Avec les jouets Haba, vous contribuez à l'éveil de votre enfant. Leurs articles au design haut de gamme au niveau des formes et des couleurs stimulent les perceptions sensorielles et font vivre des expériences adaptées à l'âge de l'enfant. Avec Haba, votre enfant apprend à prendre conscience de son environnement tout en jouant.
Collection Jeux de société de HABA
Inspirations et stories