Jouet de plage/bain Magic Shaper Sunny - vintage blue

État : Neuf

Quut

MCH159

De Belgische designers van QUUT vonden enkele klassiekers voor het bad en het strand opnieuw uit. Ken jij de shaper al?Een revolutionaire verbetering van een klassiek zandspeeltje: kindjes hoeven het vormpje niet meer te vullen met zand en om te draaien. Beweeg de shaper in het rond en hij vult gewoon zichzelf! Een kleine tik, opheffen en klaar... Oogjes en een mond toevoegen en de zon komt helemaal tot leven of maak je er een bloem van?

3,99 €

Produit indisponible

Ajouter à ma liste

Référence produit : QU171294

CollectionVintage Blue
Typenew
CouleurBleu

De Quut Shapers werken bovendien ook met sneeuw en badschuim! De sferische vorm past perfect in kleine kinderhandjes en de zachte afwerking vergemakkelijkt het vastnemen en gebruik. Er zijn verschillende vormpjes en kleurtjes verkrijgbaar en de vormpjes laten ze zich bijzonder eenvoudig reinigen zodat ze jaar na jaar leuk en veilig blijven.Met elk nieuw product streeft QUUT ernaar om bestaande speeltjes op de markt opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en funfactor op het strand en in bad verlengen. De shaper is vrij van BPA, ftalaten en latex en is recycleerbaar. Geschikt vanaf de geboorte.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
164160.35
Par une belle journée d'été, l’équipe de PARS PRO TOTO, une agence de design belge de renom, bavardait dans la cuisine. La conversation tournait autour de la mauvaise qualité des jouets de plage. En effet, après une journée de jeu sur la plage, la plupart des jouets de plage sont KO : la anse du seau est arrachée, la pelle cassée en deux. Bref, en fin de journée la plage est jonchée de jouets en plastique complètement foutus et d’enfants super déçus ! Tout à coup quelqu'un a sorti une brillante idée dans la cuisine. Pourquoi ne pas lancer une gamme de jouets de plage de haute qualité ? Et c’est ainsi que la marque Quut a vu le jour : une chouette collection de jouets de plage design, durables, fonctionnels et bien sûr super fun. Et cerise sur le gâteau, vos bambins pourront jouer avec saison après saison après saison après saison après saison après saison... Fini de jeter !