jeu d'équilibre Range ta chambre!

jeu d'équilibre Range ta chambre!

État : Neuf

Moulin Roty

MRO053

Superfun stapelspel om samen of alleen te spelen. Zet de poppetjes op tafel en begin op hun hoofd zoveel mogelijk kleurrijke meubeltjes te stapelen, maar pas op de speler die de toren doet omvallen moet de kamer opruimen! 

34,90 €

Ajouter à ma liste

Een superfun gezelschapspel/stapelspel 'Ruim je kamer op!' met grafische look en felle kleuren uit de Les Bambins reeks van Moulin Roty. In de speldoos zitten: 2 ventjes in blauw en rood en allerlei kleurrijke meubeltjes die je op hen moet stapelen + een houten dobbelsteen.Afmetingen: 27 x 10 cm Materiaal: massief hout Leeftijd: vanaf 3 jaarLegpuzzels, snoepjes lotto, stapelspelletjes ... ! Wie speelt er mee? Deze nieuwe Moulin Roty collectie Les Bambins werd ontworpen door illustrator Aurélie Guillerey en biedt een hele waaier aan spelletjes, vol plezier en met een iconische retro look geïnspireerd op tekeningen uit de jaren '20 tot 1970. De felle kleurtjes zorgen voor een speelse look. Je kan deze gezelschapsspelletjes makkelijk alleen of met iedereen spelen. Aurélie studeerde op de kunstschool van Straatsburg, nadat ze afstudeerde specialiseerde ze zich in tekeningen die een verhaal vertellen en illustreert ze voor zowel boeken als tijdschriften. Voor haar is deze recente samenwerking met Moulin Roty een kans om haar kleurrijke, retro wereld ook in kinderspeelgoed te laten voortleven.


Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.61
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.

Référence produit :713306