Grand couffin

État : Neuf

Moulin Roty

MRO009

Deze reiswieg is ideaal om de familie Mirabelle of andere knuffeltjes en popjes in te slapen te leggen en te vervoeren ... door de huiskamer of op stap naar het park. De zachte draagwieg heeft 2 leuke handvaten en is gemaakt van zachte stof in allerlei fijne prints en zachte kleurtjes.Een wondermooi geschenk voor echte poppenmama's!

39,00 €

Attention : dernières pièces disponibles !

Ajouter à ma liste

Référence produit : 710559

CollectionLa Famille Mirabelle
TypeAccessoires pour poupée

In het midden van een open veld, in de schaduw van de grote eik, zie je hen gezellig samen zitten: een schattige, lieve familie van muizen en konijnen... dit is la famille Mirabelle. En jij kan ze overal mee naartoe nemen in deze grote draagmand van Moulin Roty in oud roze met 2 handvaten, een gespikkeld blauw kussentjes en een velouren dekentje. Dit prachtig Moulin Roty reiswiegje met heel mooi beddengoed is geschikt voor poppen tot ongeveer 34 cm en is ook verkrijgbaar in een formaatje kleiner.Super om te geven en te krijgen!Oplet: foto is niet bindend, product kan lichtjes afwijken (print van stof aan binnenkant wiegje kan gelijkaardig zijn, maar niet exact hetzelfde).Afmetingen: ongeveer 35 x 21 cmMateriaal: 100% polyesterWasadvies: mag gewassen worden op 30°CMoulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0.070.410.330.21
  • Par Sophie A.
  •  le 09/05/2020
Couffin de très bonne qualité, très joli et pas encombrant. Il est facile à ranger et à transporter. Mes filles adorent.
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.