Foulard Pique Nique en coton Bio

État : Neuf

Coq en Pâte éditions

CP189

Een vierkant sjaaltje uit eco-katoen, met guitige illustratie van een kleine meid - by Virgo - ze houdt ervan haar dagen te spenderen op de fiets en eet van tijd tot tijd graag een boterhammetje met Camembert. Wat zijn jouw favoriete bezigheden?Kleine fashionista's zullen erg blij zijn met dit leuke zachte accessoire van Coq en Pâte!

15,00 €

Attention : dernières pièces disponibles !

Ajouter à ma liste

TypeBonnets et écharpes
CouleurOrange

Zacht kinder-sjaaltje met ludieke illustratie van een meisje op. Leuk om rond de nek te binden en elke dag mee te pronken. Dit item komt uit de collectie van Coq en Pâte en is geïllustreerd door de Franse illustratrice Virgo. Ze woont in Parijs, heeft de 'biotitude' waar Coq en Päte van houdt en maakt sinds jaar en dag speelse en ludieke illustraties.  Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. Afmetingen: 60 x 60 cmMateriaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.03
Coq en Pâte - Coq en Pâte est une jeune maison d’édition d’accessoires de mode pour enfants, qui place l’éthique au cœur de tout processus de création.Parce que produire et consommer n’est pas détruire, Coq en Pâte entend démontrer et partager la conviction qu’il est possible de créer, fabriquer et commercialiser en respectant l’homme et son environnement. Les univers de by Virgo (Virginie Aracil), urbain et espiègle ou de Tinou Le Joly Sénoville, tout en douceur et en sagesse, vous séduiront comme ils nous ont touchés, en plein cœur. Cartables, trousses, valises, besaces, cabas… autant de pièces qui peuvent, aujourd’hui, être jolies et responsables.