Fée l'Enchantée

État : Neuf

Moulin Roty

MRO044

Il était une fois - Moulin Roty (24)

Er was eens ... een prachtige pop, een fee vol magie, een prinses die houdt van spelen, knuffelen en samen wegdromen.Deze magische fee, met dansschoenen, is een ontwerp van het zalig nostalgisch merkje Moulin Roty uit Frankrijk.

45,00 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 711208

CollectionIl était une fois
Typenew
Âgeà partir de 10 mois

Met sierlijk, roze pointes en een elegante dot, bloem in het haar, swierige jurk en prachtige vleugeltjes: dit is Magische Fee van Moulin Roty uit de 'Il était une fois'-collectie en is geschikt voor kindjes vanaf 10 maanden.Afmetingen: 45 cm groot Materiaal: katoen en polyester Wasadvies: mag gewassen worden op wol programma, niet geschikt voor de droogkast. Leeftijd: voor modebewuste poppenmama's vanaf 10 maandenVoor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.11
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection Il était une fois - Moulin Roty
Inspirations et stories