Couffin dandelion rose

État : Neuf

Cam Cam Copenhagen

CAM129

Cam Cam Dandelion (12)

De Dandelion print is opnieuw een stijlvolle signature print van Cam Cam. Zacht, stijlvol en toch erg uniek. Ideaal om jouw fragiele schattebout in te nestelen.De print komt ook terug op dit heerlijk baby nestje uit bio-katoen, een gezellig coconnetje om jouw kleintje in te leggen vanaf dag 1.

113,00 €

Attention : dernières pièces disponibles !

Ajouter à ma liste

Référence produit : 753A.P48

CollectionDandelion rose
Typenew
CouleurRose

Dit cosy Cam Cam babynestje Dandelion Natural is afgewerkt met een wondermooie print van magische blaasbloemen. Je kan het nestje aanpassen aan de afmetingen van je kindje door aan de touwtjes te trekken en deze te strikken. Plaats het hoofdje van je kindje altijd aan de bovenzijde en de voeten aan de opening met de touwtjes. Het nestje altijd op een vlak oppervlak plaatsen voor optimale veiligheid en comfort.Komt in een handig draagtas met handvaten om hem makkelijk op bergen.Afmetingen: binnenkant 30 x 75 cm - buitenzijde 88 x 47 x 14 cmMateriaal: buitenkant 100% organisch katoen - vulling matras 100% polyurathan schuim - draagt het OCS-labelWasadvies: het babynestje is wasbaar - verwijder het houten bord en matrasje voor je het gaat wassen.Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
8050132.67
Cam Cam est une marque danoise créée en 2012 par l'architecte Sara Giese Camre alors qu'elle était en congé maternité. Cam Cam propose des produits poétiques et intemporels pour créer un univers harmonieux, doux et apaisant pour les enfants. Elle conçoit des produits de qualité en combinant tradition et design contemporain. Cam Cam respecte aussi bien les enfants que l'environnement. Sa ligne textile est conçue en coton bio certifié GOTS dans des usines qui garantissent de bonnes conditions de travail et un salaire décent aux travailleurs, ainsi qui appliquent une politique de tolérance zéro concernant le travail des enfants.
Collection Cam Cam Dandelion
Inspirations et stories