Coffret cinéma 5 contes

État : Neuf

Moulin Roty

MRO029

les histoires du soir de Moulin Roty (22)

Zet je goed, de show gaat beginnen!Om het verhaaltje voor het slapengaan op een originele manier aan je kind te vertellen, hebben wij voor je deze bioscoopdoos van Moulin Roty. Een fantastische set met een sprookjesachtig thema. Geniet van de film!

29,90 €

Ajouter à ma liste

Référence produit : 711088

CollectionLes histoires du soir
TypeJouets d'imitation
Âgeà partir de 4 ans

Sprookjes bioscoopset van Moulin Roty. Reuzeleuk om samen verhaaltjes vertellen nog leuker te maken, inclusief een blok met programma's, afscheurbare bioscoopkaartjes, een zaklamp en vijf schijven met acht illustraties. Wanneer geprojecteerd op een muur, vertelt elke schijf een kleurrijk verhaal om je kleintje(s) te verbazen.Les histoires du Soir is een geweldige collectie van Moulin Roty met duizend en één verhalen die verteld worden met handen, kartonnen silhouetten en een zaklamp die kleurrijke afbeeldingen op een muur projecteert. Alles wordt mogelijk wanneer de magie het overneemt...Afmetingen: 25 x 18 cmMateriaal: karton en plastiekLeeftijd: 4 jaar

Largeur du colis (cm)Hauteur du colis (cm)Profondeur du colis (cm)Poids du colis (kg)
0000.38
En 1972, une trentaine de copains décidèrent de vivre et de travailler ensemble dans le village de Moulin Roty. Ils retapèrent ce qui avait des allures de ferme en ruines, transformèrent les hangars en ateliers. Aujourd'hui, Moulin Roty est une entreprise spécialiste de l'environnement de l'enfant et du cadeau de naissance. Doudous, articles de puériculture, jouets en bois d'inspiration ancienne, tous ces objets se côtoient pour former un univers des plus original. Moulin Roty, des jouets d'hier pour des enfants d'aujourd'hui.
Collection les histoires du soir de Moulin Roty
Inspirations et stories